divendres, 12 de febrer del 2016

COMENÇO DEMÀ (Un microrelat de Sergi G. Oset)

Ho tenia tot ben lligat dins el cap: el recull de contes, la nouvelle i un parell de concursos literaris, curosament seleccionats. Però avui tocava club de lectura, demà la presentació del nou llibre d'una amiga a la qual no podia faltar i divendres, bé divendres a la nit, havia quedat amb la colla. Dissabte. A tot estirar, desprès del cap de setmana, si tenia ressaca. Ho tenia molt clar.

Microrelat inclòs al llibre “El último vuelo del Microraptor” (Nazarí, 2015). La versió catalana és de l'autor.

Sergi G. Oset. Autor que fonamenta la seva producció literària en la minificció, tot i que també sovinteja el relat breu i fantàstic. L’any 2009 comença a publicar els seus relats al blog de creació literària «La meva perdició» D’aleshores ençà, les seves narracions han aparegut en una trentena de llibres conjunts, antologies poètiques, revistes i diaris. Paràsits mentals (Bubok, 2012) va ser el seu primer recull de microrelats i acaba de publicar el recull de minificcions El último vuelo del Microraptor a l'Editorial Nazarí.

3 comentaris:

  1. Per què et penses que encara no he escrit una novel·la??? ;)

    ResponElimina
  2. ...i aquesta és la raó, encara que poguera haver-ne d'altres, sí!...pel qual l'autor és el príncep dels microrelats...;-))

    ResponElimina
  3. ...i aquesta és la raó, encara que poguera haver-ne d'altres, sí!...pel qual l'autor és el príncep dels microrelats...;-))

    ResponElimina