diumenge, 11 d’agost del 2013

DESMEMÒRIES (Un microrelat de Carles Castell Puig)

Sempre et venien al cap idees extraordinàries. El problema era que després no les recordaves. Això les feia encara més prodigioses i enigmàtiques. Per això et vas comprar una petita llibreta de tapes negres i dures, amb una goma per tancar-la, on anotaves tot allò que et passava pel magí.

Tanmateix, en rellegir-les passat un temps, les trobaves irremeiablement vulgars i anodines. Fa una setmana que has llençat la llibreteta i ara tornes a ser un creador genial i desmemoriat.


Carles Castell Puig (Reus, 1962) és Doctor en Biologia i treballa a l’administració pública en el camp de la conservació dels espais naturals. Part del seu temps lliure el dedica a escriure relats curts. L’any 2008 el seu recull de contes satírics “I...” va guanyar el Premi Jaume Maspons i Safont, de Granollers. Des de llavors, diversos relats han estat guardonats i publicats en reculls col·lectius. El darrer de tots ha estat “Els cadells de Mas Palou”, guanyador del Premi Vent de Port, de Tremp (Pagès editors, 2013).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada